Självutcheckning snabbar upp kundflödet

En obemannad kassa som Betalomat blir allt vanligare. Dessa kassor är ett enkelt sätt att snabba upp kunders utchecking, och det utan att öka personalkostnaderna. Det finns flera aktuella undersökningar som visar att kunderna gillar självutcheckning och att fusk med betalning är obefintligt. De är redan vana från internet att själva hantera betalning med kort.

Med en Betalomat obemannad kassa från Palatin kan du obemannat ta betalt med hjälp av den senaste tekniken. Betalomat är en kassa för självutcheckning där kunden själv scannar EAN-produktkoder (eller väljer från en pekskärm) för att sedan betala med kort. 

Betalkort tar över

Betalomat obemannad kassa har en 15” bildskärm med modern pekskärmsteknik. Vit framsida av glas och aluminiumram. Scanner och kvittoskrivare är inbyggda. På skärmen väljer kunden bland förinställda produkter och betalar med kort. När allt är klart skrivs ett kvitto ut.

Betalomat modell 2020

Full kontroll

Varje natt skickar Betalomat en försäljningsrapport via epost till ekonomiavdelningen. Detta underlättar arbetet och ger dig full kontroll.

Ekonomiavdelningen får rapporter

Säker teknik

Betalomat har hög säkerhet genom SSL-säkerhetscertifikat och krypterad förbindelse för all internet-trafik. Varje användare har unika inloggningsuppgifter och rättigheter. Palatins tekniker övervakar Betalomaten i realtid och skickar epost vid driftproblem som t ex att kvittorullen är slut. Kortterminalen kommer från Verifone/BABS Paylink och uppfyller alla säkerhetskrav från banker och PAN Nordic.

Säkra betalningar med kort

Du kan hänga Betalomat på väggen, ställa den på ett bord eller fristående med golvställ (tillbehör).

Värdens största IT-mässa CeBIT har utnämnt Betalomat obemannad kassa till ’Excellent Innovative Product’.

Klicka här för att beställa en Betalomat.

Betalning med självbetjäning

Klicka här för att läsa mer om hur självutcheckning kan öka din försäljning.