Betalomat modell 2020

Betalomat

Självutcheckning snabbar upp kundflödet

Det blir allt vanligare med obemannade kassor. Det är ett enkelt sätt att snabba upp kundutchecking, utan att öka personalkostnaderna. Detta är också något som konsumenterna efterfrågar nu när de dels alltid betalar med kort, och dels har vant sig vid att själva sköta utcheckningen på internet.

Med en Betalomat kassa från Palatin kan man obemannat ta betalt med hjälp av den senaste tekniken. Det är en självbetjäningsterminal där kunden scannar EAN-produktkoder (eller väljer från en pekskärm) för att sedan betala med kort. 

Betalkort tar över
Kort är nu det första och mest självklara valet för betalningar i Sverige

Den är den nya obemannade betalstationen för gåvor och betalningar. Den har en 15” bildskärm med modern pekskärmsteknik. Vit framsida av glas och aluminiumram. Scanner och kvittoskrivare är inbyggda. På skärmen kan besökaren välja bland förinställda ändamål och produkter. Sedan betalar man med kort, varefter ett kvitto skrivs ut.

Full kontroll

Varje natt skickas ett mail till ekonomiavdelningen med redovisning av försäljning. Detta underlättar arbetet och ger full kontroll.

Ekonomiavdelningen får rapporter

Säker teknik

Betalomaten har hög säkerhet genom SSL-säkerhetscertifikat och krypterad förbindelse för all internet-trafik. Varje användare har unika inloggningsuppgifter och rättigheter. Betalomaten övervakas i realtid och vid driftproblem som t ex att kvittorullen är slut, skickas ett mail. Kortterminalen kommer från Verifone/BABS Paylink och uppfyller alla säkerhetskrav från banker och PAN Nordic.

Säkra betalningar med kort

Betalomaten kan hängas på väggen, ställas på bord eller stå fristående med golvställ (tillbehör).

Betalomat har utnämnts till ’Excellent Innovative Product’ på värdens största IT-mässa CeBIT.

Klicka här för att beställa en Betalomat.

Betalning med självbetjäning