OV Helsingborgs klubbchef på besök

Mats Engblom, klubbchef i elithandbollsklubben OV Helsingborg, var på besök hos Palatin för att lära sig allt om AI och chattbotar.

Inför elitsäsongen 2019-20 bygger Palatin en chattbot för OV Helsingborg. Chattbotten skall svara på frågor om elitlagen, sponsoring och ungdomslagen.

Utvalda av RISE och Energimyndigheten

Palatin har tillsammans med fem andra företag valts ut av Energimyndigheten för internationalisering. Projektet började med en inspirerande föreläsning om ’Translucent Innovation’ av Erik Ronne som är Vice President Innovation på RISE.

Palatin skall internationaliseras med hjälp av RISE och Energimyndigheten
Erik Ronne talade om ’Translucent Innovation*

RISE är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar RISE till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. 2 700 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster.

Företagarnas VD på besök

Günter Mårder som är VD i Företagarnas Riksorganisation var på besök hos Palatin och fick en presenation av Palatins chatbotar som är framtidens kundtjänst.

Günter Mårder VD för Företagarnas Riksorganisation och tidigare VD för Aktiespararna.

Palatin inbjudna till EU-kommissionens matchmaking

Palatin Technologies från Helsingborg är ett av Sveriges ledande företag inom laddteknik för bilar. Palatins produkt ”eleqtroPoint” som gör en laddstation med betallösning av ett vanligt eluttag har fått ”Seal-of-Excellence” av EUs forskningsråd.
Palatin har blivit inbjudna till EU-kommissionens matchmaking event den 19 mars för att presentera eleqtroPoint för investerare i hela världen.

– Vi är stolta över att ha blivit utvalda, säger Folke Straube som är VD i Palatin Technologies.

EUs matchmaking event leds av Carlos Moedas som är kommissionär för forskning, vetenskap och innovation.

Spara på bokföringsarbetet

Du kan varje vecka spara flera timmars bokföringsarbete. Med vår integration så bokförs alla dagsavslut automatiskt.

Du behöver inte byta redovisningsprogram. Integrationen fungerar med alla de stora svenska redovisningsprogrammen.

I Palatins handelsplattform bokförs dagsavslut från kassa och webshop automatiskt

Seal-of-Excellence från EU

Palatins produkt ”eleqtroPoint” som gör en laddstation med betallösning av ett vanligt eluttag har fått ”Seal-of-Excellence” av EUs forskningsråd.