E-handel och kassa i samma system

Gränserna mellan e-handel och butik suddas ut

Att ha en leverantör för hela din handelsplattform (dvs butik och internet) gör inte bara att du sparar pengar, du sparar också mycket tid genom att slippa merarbete.

I en helhetslösning arbetar du i ett system och har all information på ett ställe. Fullt tillgänglig i butiken och på internet. T ex uppdateras lagerstatus på internet så fort butiken säljer en produkt. I framtidens handel måste man finnas både i butik och på internet för att vara en vinnare. Det kan Palatins handelsplattform lösa åt dig.

Att Palatins handelsplattform dessutom är integrerad med stora internetaktörer såsom CDON, Miinto och Fyndiq är ett e3 xtra plus.

Med en kassa i butiken och en webshop på nätet kan du öka din försäljning avsevärt. Oavsett om du redan har en webshop eller ska skaffa en för första gången finns vi här för att hjälpa dig. Sälj produkter som vanligt i butiken med vårt moderna kassasystem, samtidigt som de automatiskt finns i din webshop.

Gränserna mellan e-handel och butikshandel suddas ut. Många kunder kollar t ex produktfakta och gör prisjämförelser med sin mobiltelefon när de står i butiken