Allt fler kunder använder sin mobil för att kontrollera priser och produkter

E-handel och kassa

Att ha en lösning för kassa och webshop (dvs butik och internet) gör inte bara att du sparar pengar, du sparar också mycket tid genom att slippa merarbete.

I en helhetslösning arbetar du i ett system och har all information på ett ställe. Fullt tillgänglig i butiken och på internet. T ex uppdateras lagerstatus på internet så fort butiken säljer en produkt. I framtidens handel måste man finnas både i butik och på internet för att vara en vinnare.

Med en kassa i butiken och en webshop på nätet kan du öka din försäljning avsevärt. Oavsett om du redan har en webshop eller ska skaffa en för första gången finns vi här för att hjälpa dig. Sälj produkter som vanligt i butiken med vårt moderna kassasystem, samtidigt som de automatiskt finns i din webshop.

En lösning för kassa och webshop

Gränserna mellan e-handel och butikshandel suddas ut. Många kunder kollar t ex produktfakta och gör prisjämförelser med sin mobiltelefon när de står i butiken. Därför underlättar en webshop kundens köpprocess även i butiken.

Det blir allt vanligare att kunder använder sin smartphone för att jämföra priser och produkter, även när de står i en butik.

Olika köpprocesser

Kundens köpprocess börjar ofta med en research hemma. ’Vem har den här produkten?’. Efter att ha hittat olika alternativ kollar kunden om produkten finns i någon butik i närheten, för det är inte alltid man kan eller vill vänta på leverans. Och ännu svårare blir det om kunden är osäker på t ex storlek.

En annan mycket vanlig köpprocess är att kunden hittar en attraktiv produkt i en butik, men vill veta om priset är rimligt och kanske om den finns i andra färger också. Då googlas produkten direkt från en mobiltelefon.

Därför har en modern butik en lösning för kassa och webshop. Inte två olika.