Fördelar med ett nytt kassasystem

Palatin har ett kassasystem som är helt integrerad med webshopen. Det är en snabb och enkel kassa som bygger på modern internet-baserad teknik.

I kassan kan du både arbeta med scanner för streckkoder och pekskärm. Den innebär att du undviker felslag och kan jobba snabbt så att du får tid att ge dina kunder personlig service. Du sparar både tid och pengar

Naturligtvis kan du skicka kvitto som mail istället för att skriva ut dem.

Kassafönster i PalatinPOS

Kortterminal kopplad till kassan

Kortterminalen från BABS Paylink eller Verifone är direktkopplad till ditt kassasystem och tar självklart kontaktlösa ”blipp” betalningar.

Gränserna mellan ehandel och butik suddas ut. Därför behöver du också en webshop

Att ha en leverantör för hela din försäljning (dvs butik och internet) gör inte bara att du sparar pengar, du sparar också mycket tid genom att slippa merarbete.

I en helhetslösning arbetar du i ett system och har all information på ett ställe. Fullt tillgänglig i butiken och på internet. T ex uppdateras lagerstatus på internet så fort butiken säljer en produkt. I framtidens handel måste man finnas både i butik och på internet för att vara en vinnare. Det kan Palatin lösa åt dig.

Med en kassa i butiken och en webshop på nätet kan du öka din försäljning avsevärt. Oavsett om du redan har en webshop eller ska skaffa en för första gången finns vi här för att hjälpa dig. Sälj produkter som vanligt i butiken med vårt moderna kassasystem, samtidigt som de automatiskt finns i din webshop.

Gränserna mellan e-handel och butikshandel suddas ut. Många kunder söker t ex produktfakta och gör prisjämförelser med sin mobiltelefon när de står i butiken

Din egen design på webshopen

Du får en modern webshop där design anpassas till din bransch och din profil. Den är responsiv och anpassar sig automatiskt till skärmstorleken på dator, surfplatta och smartphone.

PalatinPOS design exempel byggvaror

Showroom eller komplett webshop

Du kan välja mellan att ha en komplett webshop eller ha ett showroom där du visar upp dina bestseller (alla eller ett urval). På sidan översikt kan du jämföra webshop och showroom.

Alla branscher

Du kan enkelt anpassa Palatin kassasystem och webshop till olika branscher. Produkter kan importeras från dina leverantörer. Dessutom har Palatin en koppling till nya svenska produktdatabasen Hermes som ger import av andra produkter (Hermes kommer våren 2021).

För bokhandel finns en specialversion, BookHit, som bland annat har koppling till den svenska bokdatabasen Bokinfo.

Kassasystem för bokhandel

Lättanvända register med bra översikter

Modern design gör Palatin Webshop lättanvänd. En unik översikt i en Excel-liknande design, gör det enkelt att vårda produkter och kunder. Du kan justera data direkt i listan och slipper därmed att öppna varje produkt för sig.

Epost och SMS för att vinna nya kunder

I Palatin Webshop finns funktioner för att informera och skicka erbjudande till dina kunder med epost och SMS (version 2.1). Ett enkelt och billigt sätt att marknadsföra butiken och skapa varaktig kontakt med dina kunder.

PalatinPOS funktion för epost