Palatin söker erfarna B2B-säljare

Brinner du för försäljning och kundkontakt? Vill du vara med och förändra framtiden? Är du en erfaren säljare?
Då är det dig Palatin Technologies söker!

Palatin Technologies är ett innovativt företag med placering i centrala Helsingborg. Palatin arbetar med IT-lösningar för ehandel och retail. Palatin är nu inne i en tillväxtfas och söker account manager som vill vara med på resan.

B2Bförsäljning
Palatin Technologies säker nya erfarna säljare Helsingborg

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning, gärna inom BTB. Du kommer att arbeta mot befintliga kunder samt identifiera nya kunder för att presentera våra IT-lösningar. Du stöds av erfarna kollegor inom försäljning, programmering, design och support som tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas. Givetvis i kombination med ditt säljdrive, där resultat och framåtanda genomsyrar din personlighet.
Du trivs att arbeta både i team och självständigt. Du brinner för försäljning, har en kommersiell försäljningsförståelse och motiveras av ambitiösa mål samt att vara en del av ett växande företag. Genom ditt arbete bidrar du till att skapa en verksamhet som håller hög kvalité och som utmärks av ett härligt engagemang tillsammans med befintligt team. I din roll som säljare är du företagets ansikte utåt och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket. Körkort är ett plus. Du har även god datorvana och behärskar de vanliga Office-programmen.

Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde omgående. Fast lön med provision.

Välkommen att skicka ditt cv och personliga brev redan idag till info@palatin.se. Ansökan tas endast emot via mail. Du kan också läsa mer om Palatin på www.palatin.se eller kontakta Fredrick Straube 0735-131933 fredrick.straube@palatin.se.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra från dig!