Palatin söker säljare

Är Du kreativ? Brinner Du för försäljning och att ha kontakt med kunder? Gillar du datorer och IT? Vill du vara med och förändra framtiden?

Då är det dig vi söker…

Säljare på Palatin

PALATIN TECHNOLOGIES har lång erfarenhet och kunskap inom detaljhandeln för att optimera försäljning genom innovativa IT-lösningar på internet och i butik.

PALATIN TECHNOLOGIES vill vara självklar IT-partner för svensk och internationell detalj- och business-to-business, B2B-handel.

PALATIN TECHNOLOGIES lägger fokus på att leverera hög kvalité till sina kunder, med smarta och lättanvända lösningar. Släpper dessutom nu en helt ny internetbaserad produktserie.

Vi är inne i en tillväxtfas och söker därför både dig med erfarenhet av försäljning och dig som vill lära mer om försäljning genom att arbeta som juniorsäljare.

I dina arbetsuppgifter ingår det bland annat att identifiera och kontakta upplagda kunder där du vidare ansvarar för hela försäljningsprocessen. Det ingår även att boka kundmöten och att demonstrera våra IT-system.

Du har erfarna kollegor från utveckling, design, support och försäljning där ni tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas med ditt arbete. Givetvis i kombination med ditt säljdrive där resultat och framåtanda genomsyrar din personlighet.

Du trivs att arbeta både i team och självständigt. Du har en kommersiell försäljningsförståelse – butikserfarenhet är ett stort plus – och du motiveras av ambitiösa mål och att vara en del av ett växande bolag.

Genom ditt arbete bidrar du till att skapa en verksamhet som håller hög kvalité och som utmärks av ett härligt engagemang tillsammans med befintligt team.

I din roll som säljare är du företagets ansikte utåt och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket samt har B-körkort. Du har även god datorvana och behärskar de vanliga Officeprogrammen.

  • Anställningen är en tillsvidare-anställning, heltid eller enligt överenskommelse.
  • Tillträde omgående.
  • Lön med fast del samt rörlig del utan tak.
  • Placering i Helsingborg.
  • Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning och personligt brev till info@palatin.se.