PalatinPOS webshop och kassa

Kassasystem

Webshop är en integrerad del

Utvecklingen inom IT går fort med nya tekniska plattformar, snabba trådlösa nätverk, 5G mobiltelefoni, snabba trådlösa nätverk, datorer, surfplattor och smartphones. Det är lätt att bli överkörd av utvecklingen.

Datorn är ett självklart hjälpmedel för att sälja mer. Men det gäller att navigera rätt och hitta en bra integrerad lösning. Inte massor med småprogram som inte fungerar tillsammans-

Därför har Palatin Technologies utvecklat en helt ny ”handelsplattform” med kassa och webshop i ett och samma system: PalatinPOS och Webshop. En toppmodern produkt med den senaste webbaserade tekniken baserad på WooCommerce (världens största leverantör av e-handelssystem med 28% marknadsandel).  

PalatinPOS är responsiv vilket betyder att skärmstorleken anpassar sig automatiskt till dator, surfplatta och smartphone.  

Webbtekniken gör  det  möjligt  att  arbeta  var  som  helst,  I  butiken, hemifrån,  på  inköpsmässan, på lagret … till och med från solstolen på Mallorca, om du inte kan släppa arbetet på semestern.

En modern lösning för att sälja mer på internet

Idag handlar konsumenterna både i butik och på nätet. Självklart finns därför båda alternativen i Palatins handelsplattform. Direkt när du lägger in en produkt i databasen är den klar för försäljning i båda kanalerna. Webshopen är också ett sätt att locka in kunder i din butik, samtidigt som den är ett dygnet-runt-öppet alternativ för kunderna.

Webshopens design anpassas till din bransch och din profil.

Showroom eller komplett webshop

Du kan välja mellan att ha en komplett webshop eller ett showroom där du visar upp dina bestseller (alla eller ett urval). På sidan översikt kan du jämföra webshop och showroom.

Låt CDON, Fyndiq och Miinto sälja åt dig

Palatins webshop är integrerad med CDON, Fyndiq och Miinto. Det innebär att din webshop skickar produkter till deras webshoppar.

Tack vare sin storlek ligger CDON, Fyndiq och Miinto i topp på Google och det gör att dina produkter får maximal publicitet. De tar sedan hand om allt från försäljning till att garantera betalning för sålda produkter åt dig kundorder.

Alla branscher

Palatin Webshop är enkelt att anpassa till olika branscher. Produkter kan importeras från dina leverantörer. Dessutom har PalatinPOS en koppling till nya svenska produktdatabasen HERMES som ger import av andra produkter (Hermes kommer våren 2020).

BookHit för bokhandel

För bokhandel finns en specialversion, BookHit, som bland annat har koppling till den svenska bokdatabasen Bokinfo.

BookHit är Europas mest sålda kassasystem för bokhandel.

En blogg för att skapa kundrelationer

Du har en kunnig personal som kan hjälpa och informera dina kunder. Det skall du utnyttja i en blogg.

Där skriver ni tips och information om vad som händer i butiken. Det skapar personlig kontakt och trogna kunder.

En chatt för att alltid kunna hjälpa dina kunder

Kraven på kundservice blir allt större. Med en chattfunktion får dina kunder snabbt och enkelt svar på frågor.

Alla backoffice funktion du kan tänka dig

Rapporter som hjälper dig optimera

Tydliga rapporter (diagram och listor) hjälper dig att optimera ditt lager och din försäljning.

Direkt när du startar programmet visat din startpanel försäljning, antal obehandlade order, antal vilande order och nyckeltal för lagret.

Admin-panel med snabbfakta och statistik
Admin-panelen i WooCommerce-baserade Palatin POS visar snabbstatistik, manual och viktig information

Det finns ett stort antal rapporter. Till exempel multi-diagrammet som visar både antal och värde i ett och samma diagram.

WooCommerce-baserade PalatinPOS har flera och detaljerade rapporter och diagram

Lättanvända register med bra översikter

Modern design gör Palatin Webshop lättanvänd. En unik översikt i en Excel-liknande design, gör det enkelt att vårda produkter och kunder. Du kan justera data direkt i listan och slipper därmed att öppna varje produkt för sig.

WooCommerce-baserade PalatinPOS har smarta funktioner för att massändra alla typer av poster.

Snabb varuingång

Du registrerar inkomna leveranser snabbt och enkelt, och direkt efter varuingången kan du skriva ut prislappar med EAN-kod för kassa och lager.

WooCommerce-baserade PalatinPOS har en enkel varuingång för att registrera nyinkomna produkter.

Epost och SMS för att vinna nya kunder

I Palatin Webshop finns funktioner för att informera och skicka erbjudande till dina kunder med epost och SMS (version 2.1). Ett enkelt och billigt sätt att marknadsföra butiken och skapa varaktig kontakt med kunderna.

Kassa som en del av din nya eHandelsplattform

PalatinPOS är helt integrerad i Palatin Webshop. Det är en snabb och enkel kassa. Du undviker felslag och kan jobba snabbt så att du får tid att ge dina kunder personlig service. Du kan välja mellan eller kombinera pekskärm och EAN-scanner.

Korterminalen från BABS Paylink eller Verifone är direktkopplad till kassan och tar även kontaktlösa ”blip” betalningar.

Naturligtvis kan du skicka kvitto som mail istället för att skriva ut dem.

Tre olika versioner av kassan

PalatinPOS kassan finns i tre olika versioner. En mindre kostnadsfri START-kassa, en medelstor BAS-kassa och en fullständigt komplett PRO-kassa. Klicka här för att jämföra funktioner.

Support dygnet runt

Palatin har support dygnet runt genom IBMs supportsystem Watson som bygger på AI (artificiell intelligence). Watson är en så kallad ”chatbot”, ett program som genom automatiserade svar simulerar mänskligt svar och samtal.  

Watson kan svara på tusentals frågor om datorer, kassautrustning, nätverk och Palatins system. Kan Watson av någon anledning inte svara, skickas ärendet över till en agent som finns på plats dagtid.